AJÁNLOTT MÁRKÁINK

Segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő berendezést, és jó szívvel ajánlunk figyelmébe néhány megbízható, ár-értékarányban kimagasló márkát

tovább olvasom

keyon

A KEYON sorozat egyszerű, letisztult fehér dizájnnal vonzza a tekintetet. Az egységek rendelkeznek az alapvető felhasználói funkciókkal, mint a csendes üzemelés, I FEEL funkció a hőmérséklet komfortos szabályozásához, Fűtés +8 °C és mások. Magától értetődő a Wi-Fi vezérlés lehetősége és a Cold Plasma generátor (ionizátor) funkció, ami növeli a levegő minőségét és tisztaságát a helyiségben.

COMFORT X

A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. Egyedi formatervezésének, elegáns megjelenésének és megbízható működésének köszönhetően méltán hazánk legnépszerűbb klímamodellje. Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető.

A KLÍMA KIVÁLASZTÁS KISOKOS

Az osztott klíma kiválasztását és tervezését az épületszerkezet befejezése után vagy a felújítás megkezdése előtt javasoljuk elvégezni. A klíma utólagos beszerelése mindig körülményesebb. Javasoljuk, hogy a készülék vásárlása előtt forduljon egy hűtőtechnológiával foglalkozó szakemberhez vagy tervezőhöz, aki segít a megfelelő termék kiválasztásában úgy, hogy a termék teljes élettartama alatt optimálisan működjön, és ne legyen túlterhelve, sem pedig túldimenzionálva. Így elejét lehet venni a nem megfelelő hűtőteljesítménnyel vagy a gyakori kikapcsolással kapcsolatos gondoknak. Fontos a rendszeres felhasználói- és szakszerű szerviz, amely jelentősen meghosszabbíthatja a készülék élettartamát.

SZEMÉLYESEN AKAROM KIVÁLASZTANI A KLÍMÁT

Amennyiben szakember bevonása nélkül óhajt klímakészüléket vásárolni, akkor elsősorban össze kell hasonlítani a klíma üzemeltetésére szánt helyiség területét a gyártó által javasolt üzemeltetési területtel. A SINCLAIR osztott klímák alkalmazása 20–110 m2 nagyságú helyiségekben javasolt, típus és teljesítmény szerint, ahol a standard mennyezeti magasság mindig 2,7 m. Például 25 m2 nagyságú helyiségbe a 2,6 kW hűtőteljesítménnyel rendelkező modell alkalmas, de ha a helyiség például egy panelházban 25 m2 nagyságú, D / DK / DNY fekvésű, a helyiség ablaka 5 m2 nagy, belső rolók nélkül, a helyiségben általában 2 személy szokott tartózkodni, és a szobában van tévé, számítógép és villany: ebben az esetben mindig egy hatékonyabb modell választását javasoljuk.

A SPLIT KLÍMÁK TÍPUSAI ÉS ALKALMAZÁSUK

OLDALFALI EGYSÉGEK

A leggyakoribb kombináció egy beltéri egység csatlakoztatása 1 kültéri egységhez. A különböző sorozatok egyes termékei mindig alkalmazkodnak a különböző belső terekhez és eltérő felhasználói igényekhez. Hűtő- és fűtőfunkcióval rendelkező egységeket kínálunk, különböző teljesítményszinteken. Néhány modell integrált WiFi modullal is rendelkezik, amely kényelmes vezérlést biztosít okostelefonról vagy táblagépről.

KONZOLOS EGYSÉGEK

A konzolos egységeket az oldalfali egységekhez hasonlóan falra lehet szerelni, vagy pedig hagyományos fűtőtesthez hasonlóan padlóra is. Kivitelezésük lehetővé teszi a kétirányú levegőkimenetet a hűtés/fűtés üzemmód optimalizálásához. A WiFi modul lehetővé teszi a kényelmes vezérlést okostelefonról vagy táblagépről, ezenkívül fali vezérlő és egyhetes időzítő egészíti ki a tartozékokat. A konzolos egységek az oldalfali egységekre jellemző valamennyi standard funkcióval is rendelkeznek.

MULTI RENDSZEREK ÉS HIGH POWER MULTI RENDSZEREK

Lehetővé teszik 1–9 beltéri egység csatlakoztatását 1 kültéri egységhez. A beltéri egységek a gazdag választéknak köszönhetően különböző belső terekhez és felhasználói igényekhez  alkalmasak. Az oldalfali / kazettás / mennyezet-parapet / csatornás / konzolos beltéri egységek hűtő / fűtőfunkcióval rendelkeznek különböző teljesítményszinteken.

TOWER EGYSÉGEK

Egyedülálló megoldást kínálnak azoknak, akik kellemes klímát szeretnének kialakítani nagyobb helyiségekben, mint éttermekben, konferenciahelyiségekben stb. Elegáns kivitelezés hangsúlyos részletekkel. A LED kijelző a frontlap alá van rejtve és megvilágítja azt. A klíma integrált WiFi modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű vezérlést okostelefonról vagy táblagépről.

KAZETTÁS EGYSÉGEK

Alkalmazási területük az alacsony mennyezet / álmennyezet. Az egységek 596 x 596 mm, 840 x 840 mm és 910 x 910 mm méretben kaphatók.  Négy levegőkimenet biztosítja a levegő egyenletes keveredését a helyiségben, a terelőlamellák pozíciója beállítható. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű kazettás beltéri egységek szerepelnek.

MENNYEZETI-PARAPET EGYSÉGEK

Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falakon nincs elég hely, a mennyezet viszont üres. Függőleges helyzetben, radiátorokhoz hasonlóan is beszerelhetők. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés  távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű mennyezeti – parapet beltéri egységek szerepelnek.

CSATORNÁS EGYSÉGEK

Ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy teljesítmény gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek.

kérdése merült fel?

Szívesen megválaszoljuk!